sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Long time no see

On kulunut kauan siitä kun viimeksi olen kirjoittanut. Ja paljon on kerennyt tapahtua. Kolme viikkoa vietin Catien kanssa kun ihana ystäväni oli käymässä Suomessa, oli lakkiaiset (joissa pidin puheen, hui!), kavereiden syntymäpäiväjuhlat ja töitä. Sitten olen myös katsonut maratoonina Greyn anatomiaa ja tuskaillut syksyn kanssa. Siinähän tämä aika on aika hyvin rientänytkin. Skotlannin asioita olen aika paljon miettinyt, nyt kun Miiakin sai vahvistuksen niin lähtö sinne tuntuu hetki hetkeltä varmemmalta (vaikka äiti ei yhtään tykkääkkään ajatuksesta...) Mutta onhan se jännää ja niin mielettömästi kaikkea mikä pitäisi selvittää ja päättää. Suurimmaksi vaikeudeksi näyttäisi muodostuvan asunto, sillä päätettiin että vuokrataan yksityiseltä eikä mennä yliopiston asuntolaan asumaan. Meidän budjettiin asuntola on aika tyyristä lystiä ja sitten kun siihen täytyy vielä sitoutua koko vuodeksi asumaan mitä me ei haluta tehdä. Huhhuh niin paljon kaikkea puhelinliittymästä ja lennoista aina rahoitukseen asti mietittävänä että olen aika onnellinen ettei täydy tehdä ja päättää kaikkea ihan yksin. Onneksi vielä on aikaa.

Tässä kuitenkin kuvia menneiltä viikoilta. On jo ikävä Catieta....



Reissun aikana käytiin siis lapissa Ranuan eläinpuistossa, Arktikumissa ja Joulupukin luona. Otettiin pojat mukaan ja ne tykkäs reissusta kyllä paljon.






Helsingissäkin käytiin...


Ja kiinalaisessa syömässä. Kuulemma suhteellisen hyvin osasin puikoilla syödä vaikka välillä epäilytti kun pöydän toisella puolella Catie vaan hihitteli.



Lakkiaisetkin vietettiin suhteellisen lämpimissä olosuhteissa.






Ja sitten oli vielä kantelekilpailut Tampereella. Tässä Hento ja meidän ikioma ulkoilmakonsertti.


Viimeisenä iltana ennen kun Catie lähti minä vielä letitin siinä meidän hiukset yhteen, aika erivärisiähän ne on...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti