perjantai 6. syyskuuta 2013

Here we are!

Kohta on kolmas päivä Glasgowssa ohi ja väsyttää. Päätin kuitenkin ilmoitella itsestäni vähän täälläkin suunnassa niin pääsisitte vähän ajan tasalle mitä kaikkea täällä on ehtinyt parin päivän aikana jo tapahtua!

Maanantaipäivä oli hyvin matkustuksentäytteinen, mutta saatiin sen päivän aikana kuitenkin noin 14 tuntia nauttia Lontoosta. Käveltiin todella paljon, Victoria stationilta Buckinham palaceen, siitä edelleen Leicester squarelle ja Covent Gardenille. Sitten jatkettiinkin kävelyä koko Oxford streetin pituuden verran jonka jälkeen sivukujia myöten takaisin Covent Gardenille ja siitä edelleen vanhoja jalanjälkiä seuraten Victoria stationille. Tästä kävelystä tuli varmasti todella helposti vähintään 5 kilometriä, sen verran on näillä paikoilla etäisyyttä ja sitten kun tuli tietenkin hieman harhailtua ja muutenkin käveltyä katuja edes takas. Mukava oli olla Lontoossa pitkästä aikaa ja paikka tuntui heti tutulta kun tulihan siellä sillon vuosi sitten käytyä.

 Minäkin join kahvia, siis KAHVIA!! No se oli mokkaa eli siinä on kait aika paljon maitoo ja kermavaahtoo, mutta silti!! Ihme on tapahtunut.

 Sitten piti käydä kuolaamassa M&M's Worldissa karkkien perään, mutta mitään ei lähtenyt mukaan..



Taas täällä...

 Tämän verran tuhlasin kun ostin uuden repun. Mutta on se vaan niin söpö.


 Miiuska



Yön verran matkustettiin Glasgow'hun bussilla, joka oli aivan kamala matka. Bussi oli järkyttävän kuuma, ihmiset haisi pahalle, se bussi haisi pahalle, unohdin korvatulpat matkalaukkuun ja totta kai just meidän takana istui mies joka kuorsasi tosi kovasti. Kaiken lisäksi meidän oli pakko istua takana vessan vieressä kun kaikki muut paikat oli about viety ja kaiken huippu - se vessan ovi ei pysyny kiinni ja sieltä TUULI sitä paskanhajua suoraan minun naamaan. Saatiin sitten vaihdettua siihen edeltävään penkkiin eikä se ollut ihan niin kamala. Aamulla kun heräsi oli ehkä yks maailman ällöimmistä oloista joka ei kyllä lähtenyt ennen kun oli päässyt suihkussa käymään. Kuitenkin vähän aikaa kerkesin nähdä todella upeita maisemia, jyrkkiä nummia, lampaita ja myös paljon tuulivoimaloita! Nummet oli kyllä ihania ja nyt haluan vaan päästä katsomaan niitä vielä paremmin ja kuvia ottamaan ja ehkä jopa vaeltamaan siellä.

Nyt kolme päivää Glasgowssa on jatkettu meidän maratoonia ja eri katuja on tullut käveltyä ees sun taas ja uusiakin reittejä on tullut löydettyä. Kämpän metsästäminen on ollut armotonta puuhaa mutta me löydettiin jo yks mikä sitten nyt ihan vuokrataan! Vuokra meidän täytyy maksaa etukäteen, mutta kämppä on todella ihana ja tosi hyvällä alueella (vaikka vois se tietty olla vähän lähempänä kouluakin...) eli onnellisia ollaan. Ja ihanaa kun on nyt se kämppä jonne ens viikolla voidaan rueta muuttamaan. Keli on meitä suosinut, yhtään ei ole vielä vettä satanut, aurinko on vaan paistanut ja täällä on ollut välillä jopa liian kuuma verrattuna siihen vaatetukseen mitä minulla on mukana. Tänään oli aika hyvä keli, ettei ollut liian kuuma, vaan aika täydellinen sää. Nyt vielä sitten täytyy hoitaa muutamia pieniä asioita ennen kun muutetaan ja aletaan pankkiasioiden ja perus muuttoasioiden hoitoon. Nyt on kyllä niin onnellinen olo, että!

Tässä on hieman kuvamateriaalia aurinkoisesta Glasusta, ei ole tullut otettua paljon yhtään kuvia kun enemmän tulee vain marssittua paikasta toiseen, mutta jospa minä nyt vaikka malttaisin kuvatakin enemmän.





 Siellähän se yliopisto pilkottaa.On se hieno verrattuna Suomen yliopistoihin..



Siellä katsastelen koulua jonka opiskelija kohta ihan kunnolla olen. Jänskää, kohta se koulu jo alkaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti